Permanente make-up

Bij Linda’s Hair, Beauty en PMU Salon Ceintuurbaan west 40 Roden 0620376766

Hier de mogelijkheden van permanente make-up even op een rij; Zie alle foto’s van de door mij gezette PMU’s in mijn mooie nieuwe salon.

Mijn streven is om de PMU op een zo mooie en natuurlijke manier in de huid te brengen. Ik ben al jaren schoonheidsspecialiste en ruim 3.5 jaar aan het leren geweest in praktijk voor PMU, reeds in het bezit van alle papieren+ de GGD vergunning je kunt mij vinden op www.veiligtatoereerenenpiercen.nl Ik heb een behoorlijke kennis opgedaan van de huid, browstyling, huidverbetering, kleurenleer, visagie. Deze basis is echt een pre voor het zetten van een goede permanente make-up.

Microblading

Bij deze vorm van PMU word geen naald gebruikt maar een steriel mesje hiermee worden hairstrokes gezet wat lijkt op echte natuurlijke haartjes. Dit geeft een natuurlijk effect en kan gecombineerd worden met de hairstroke of powder/shadow techniek. Zeer geschikt voor als je niet gelijk te veel van het goede wil maar juist rustig wil beginnen met PMU.
Voor € 290,00

Powder/shadow brows

Hierbij wordt er met een steriele naald gewerkt. Hierdoor krijg je kleur in de wenkbrauwen die wat verpoedert waardoor het lijkt alsof je een wenkbrauwen poeder hebt gebruikt. En bereik je een mooie blijvende vorm in de wenkbrauwen. Dit kan ook in combinatie met de hairstroke genaamd; combi -brows hierbij heb je bij de aanzet van de wenkbrauw natuurlijk lijkende haartjes en op het eind vd wenkbrauw de schaduw voor strakke en diepere contouren. Voor € 290,00

PMU Eyeliner

Deze word gezet met een steriele naald. Wil je ook het gemak van gelijk mooi opstaan zonder het uitlopen van je eyeliner of ben je niet zo goed in het zetten van een eyeliner en wil je het gemak van tijdbesparing in de ochtend maar er wel goed uitzien? Dan is de PMU Eyeliner een uitkomst. De eyeliner kan gezet worden in de wimperrand voor een voller effect, maar je kunt ook kiezen voor een iets bredere lijn.
Voor € 175,00 voor boven of onderlijn. Of € 290,00 voor boven en onderlijn.

Lippigmentatie

Met een ultrafijne naald word het pigment in de huid gebracht. Met deze permanente make up voor de lippen kunnen je lippen er op elk moment vd dag verzorgd uitzien. Bied een uitkomst bij; smalle lippen, bleke lippen, onregelmatige lipcontuor, asymmetrische lipvorm, uitlopen van de lippenstift, meer contour in de liplijn.
Voor € 450,00

Scalppigmentatie

Met een speciale naald hiervoor bedoeld kun je kale of dunne plekken opvullen of de haarlijn verbreden op een manier die bij jou past, dit is mogelijk bij zowel mannen als vrouwen.
Voor € 495,00 per zone.

De jaarlijkse PMU touch up vannaf € 85,00 ( alleen geldig voor PMU klanten door mij gezet)

Als je nog twijfelt kun je langskomen voor een gratis vrijblijvend intake gesprek, we gaan dan kijken naar je wensen en dan vertel ik wat de mogelijkheden zijn en laat voorbeelden zien bij het voor tekenen van de wenkbrauwen of eyeliner zodat je een goed beeld hebt hoe het eruit komt te zien.

De PMU is o.a.geschikt als je
● moeite hebt met opmaken of brildragend bent;
● veel zwemt, sport of sauna doet;
● door te veel epileren of na ziekte geen of bijna geen wenkbrauwen meer hebt;
● er altijd verzorgd uit wilt zien. Of moet zien vanwege je functie;
● allergisch bent voor gewone make-up;
● of er gewoon 24/7 perfecte eyeliner of en wenkbrauwen wilt.

Alternatief voor PMU is henna shading brows. Hierbij worden de wenkbrauwen geëpileerd en geverfd met henna of wenkbrauwverf. Prijs € 19.95 bel 0620376766 voor meer info.